Polityka Prywatności

  1. Wszystkie dane osobowe oraz teleadresowe uzyskane w procesie rejestracji zamówienia są gromadzone i przechowywane zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz. U. 2002 r. Nr 101 poz. 926, ze zm.).
  2. Dane osobowe Klientów uzyskane w wyniku dokonywania zamówień przetwarzane są zgodnie z zakresem zezwolenia udzielonego przez użytkowników oraz wymogami stawianymi przez obowiązujące przepisy prawa.
  3. Zbiór zgromadzonych danych osobowych Klientów traktowany jest jako oddzielna baza danych z zapewnioną właściwą ochroną.
  4. Administratorem danych osobowych jest firma Warszawski Dzień Sp. Z o.o.
  1. Dane te nie będą użyczane, ani udostępniane osobom trzecim i będą używane wyłącznie do celów realizacji Umowy i w celach marketingowych.
  2. Zmiany swoich danych osobowych i teleadresowych można dokonać kontaktując się z firmą Warszawski Dzień pod adresem info@warszawskidzien.com. W ten sam sposób można usunąć swoje dane osobowe i teleadresowe.
  3. Warszawski Dzień zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości e-mail Klientom, których dane kontaktowe posiada i które zaakceptowały niniejszą Politykę Prywatności. Zawarcie Umowy z Warszawski Dzień oznacza zgodę na otrzymywanie niezapowiedzianych wiadomości e-mail.
  1. Warszawski Dzień nie prowadzi obrotu, a także nie udostępnia w jakikolwiek sposób danych personalnych oraz adresowych swoich Klientów
  2. Polityka prywatności Warszawski Dzień może ulegać zmianom. Prawa Klienta wynikające z niniejszej Polityki prywatności nie zostaną ograniczone bez jego wyraźnej zgody. Wszelkie zmiany Polityki prywatności będą publikowane na stronie www.warszawskidzien.com
  3. Serwis warszawskidzien.com korzysta z plików cookie. Poprzez korzystanie z naszej strony wyrażasz zgodę na przechowywanie plików cookie na twoim komputerze/urządzeniu.